20-06-10

Het leven zoals het is...

Contract onbepaalde duur? Check!

Alleen gaan wonen? Check!

 

Maar waarom heb ik een gevoel van 'What if this is as good as it gets'?

29-10-09

Hmmm

Soms. Zo nu en dan. Af en toe. Is het leven toch serieus kut.

 

01-11-08

Zennnnnn

Zaterdagavond... nog 1 dag te gaan en deze kutweek is ten einde!

 

Nee, ik was deze week niet te genieten. Of ik probeerde het toch heel hard te verdoezelen door veel te glimlachen.

 

En vooral had ik deze week geen zin om te praten over hoe duur het leven is. Want dan denk ik: 'Wees blij dat je werk hebt en loon gestort krijgt.' Over solliciteren. Want dan volgen er alleen maar woorden vol medelijden als 'Blijven volhouden. Je vindt wel iets.' Over huizen (ver)bouwen. Want dan denk ik: 'Jaja, klagen over geld maar toch iets gekocht.' Over de liefde. Want dan denk ik: 'Djeez, ook zonder n lief is het leven best te pruimen.' Over huisdieren. Want dat leidt tot gesprekken als:

 

'En, hoe was je week?'

'Niet zo goed. Ik ben naar de oncoloog geweest.'

 

Ik heb dan wel deze week geleerd dat er zelfs oncologen bestaan voor dieren.

 

Enfin, n nieuwe week staat te popelen om te beginnen. Dan ben ik weer helemaal mezelf en klaar om n luisterend oor te zijn. Lachen

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende