01-06-09

He's just not that into you

Een paar maanden geleden vroeg J. me mee uit. We had a blast. En toch vroeg hij me niet opnieuw mee uit. Dus ik dacht: 'We leven in de 21e eeuw. Vrouwen mogen mannen ook mee uit vragen.' Heel happig was hij niet. 'In juni heb ik wel weer vrije weekends'. Ok, message taken. Ik zei dat ik het wel zou horen als hij tijd had. Waarop hij meteen stuurde dat hij tijdens de week wel tijd had. En zo zaten we de week erna tot half 3 op café. Plezant, maar pijnlijk als je wekker afloopt om 6u15. En weer hoorde ik niks meer van hem... Ik dacht: 'Puh, je denkt toch niet dat ik nog iets van mij ga laten horen!?' Tot ik een terrasje ging doen en belandde in zijn stamcafé. Ik smste met de vraag om mij te komen vergezellen. En een half uurtje later zat hij naast me op n terrasje.

 

En al die tijd is het moeilijk om zijn gedrag niet te beginnen te interpreteren. Want ladies, let's face it, daar zijn we wel goed in. Terwijl de man in kwestie er helemaal niks mee bedoelt. Het is eenvoudig. Is een man geïnteresseerd, dan zal hij wel zorgen dat hij je terug ziet. Geen interpretatie nodig. De situatie met J. is dan ook duidelijk. Hij vraagt me niet meer mee uit, dus hij is niet geïnteresseerd.

 

Tot hij me vorige week mee uit vroeg.

Hou uzelf dan maar ns in om niet te beginnen interpreteren.

 

Lachen

20:37 Gepost door Beate in L'amour | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Volgens mij weten ze het soms gewoon zelf niet!!!

Gepost door: Life is a dance | 01-06-09

Love rears it's ugly head Ja, ik denk ook dat hij het zelf niet zo goed weet. Niet leuk voor hem en nog veel minder leuk voor jou.

Gepost door: xy | 01-06-09

tijdbesparende maatregel: ... Vraag het gewoon ...

Simpel en snel (vergeet nadien in de [b]All about Beate[/b] single weg te halen ;) )

Gepost door: Foxie | 03-06-09

Ueuhm... Ik kan natuurlijk niet in zijn koppeke kijken, maar misschien dacht hij niet dat jij geïnteresseerd was in hem. Of misschien was hij in het begin inderdaad niet echt geïnteresserd in jou, maar is dat ondertussen veranderd.

Grappig dat de rollen nu eens omgedraaid zijn. Meestal is het de man die de moeite moet doen en met de vragen blijft zitten...

Gepost door: Rigel | 04-06-09

Awel, Ik zeg: http://www.youtube.com/watch?v=2ZdmqNAYkmI :-) (En mannen zijn soms inderdaad moeilijk interpreteerbaar. Dan zeggen ze iets van vrouwen, tsss ;-).)

Gepost door: Babs | 05-06-09

Reclame Hey Beate,
Ik kan het niet laten een beetje reclame te komen maken. En dat zonder voorafgaande toestemming. ;-)

Ex-"reisgezel" of ook Joe Bradley van "Life is a lady" is samen met 3 andere ex-bloggers (waarvan 1 wereldberoemd in de skynetblogwereld... rarara wie is het?)opnieuw begonnen. We zouden het fijn vinden als je eens langs kwam. :-)

Grts,
Brunello

Gepost door: Brunello | 07-06-09

@ Brunello Slijmbal! ;-)

Gepost door: Estelle Folle | 07-06-09

De commentaren zijn gesloten.