22-04-09

Hard days night

Ik had een beetje een off day. Gisterenavond pas om 23u30 thuisgekomen van vorming. Als de wekker dan om 6u15 afloopt... Pijnlijk!

Om maar te zeggen dat ik een beetje moe was.

 

Rond 11u had ik mijn 3e shot koffie nodig. Ik sjaffelde 2 verdiepingen naar beneden om een kop koffie te gaan halen. Plots hoorde ik iemand het gebouw binnenkomen. Een sjofel geklede man stond naast mij. 'Heeft u een euro? Ik kom niet rond.' Miljaar, daar stond ik dan. Ik kon mijn collega's even vervloeken omdat ze de deur niet op slot hadden gedaan. Enfin, ik zei dat ik geen geld had en vroeg hem om terug naar buiten te gaan. Ik voelde me wel een hypocriet geval. Vormingen geven over armoede en dan die meneer vragen om weg te gaan...

 

De dag ging veel te traag voorbij. Ik was content dat ik om 17u in de trein zat. Ik had mij geïnstalleerd met mijn boek en zat rustig te lezen. Tot er 3 irritante vrouwen opstapten in Brussel-Noord. De mevrouw naast mij had het over puisten or whatever die ze met een naald open geprikt had. 'En, kwam er veel etter uit?', vroeg een ander vrouw. Gadverdamme!! Toen begon die mevrouw over pijn in haar voet, maar ze voelde geen 'knotske'. Om het dan vervolgens te hebben over de uitslag op haar benen, die soms zo hard jeukte dat ze het open krabte.

Sommige informatie moet je echt voor jezelf houden! Djeez...

 

Enfin, eindelijk kon ik de trein uit. En daar werd ik bijna omver gelopen door mensen die papieren bij hadden over een kindje dat vermist was.

 

What a day!

21:06 Gepost door Beate in 9 to 5 | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

dus zo gaat u leven er uitzien ... nice :p

Gepost door: Foxie | 22-04-09

Wat valt er vorm te geven aan armoede?
Had je vorige post niet beter Vorming girl geheten?

In welke leeftijdscategorie mochten we die vrouwen situeren?

Gepost door: Tom Yum Kim | 24-04-09

Oh Beate, Where Art Thou?

Gepost door: Foxie | 29-04-09

@ Tom: menopauze-leeftijd. :) Armoede moeten we niet vormgeven, maar uitbannen. Mensen daarentegen hebben wel vorming nodig om armoede te leren begrijpen.

@ Foxie: I'm right here. :)

Gepost door: beate | 29-04-09

Beate. Bedankt voor je reactie op mijn bericht en sorry dat ik zo weinig op jouw blog reageer, maar ik bezoek regelmatig ! En uiteraard nog proficiat voor je job. Supermoedig en superknap van jou.

Gepost door: Bright | 02-05-09

De commentaren zijn gesloten.